Fogadási bónuszok az interneten

Unibet MagyarA múlt évben, 17 éves korában, Downie lett az első brit tornász, aki nagyszabású versenyen követelte az egészet, amikor az európai bajnokságon aranyat nyert. Aztán, ahogy elindult, a Nottingham tinédzser megalapozott. A tartós boka sérülés, amelyen keresztül az európaiakon versenyzett, szükségessé tette a műtétet. Ezután a művelet után a láb nem volt jobb. Downie visszatért a képzésbe, de a dolgok ugyanolyannak érezték magukat, mintha a műtét nem Bet365 változtatott volna. A Gymnastics nem tudta kezelni Larry Nassar-t.Most már nem is tudja kezelni magát. További információ

„Ez egy trükkös idő volt” – mondja Downie, most 19 és végül arra készül, hogy visszatérjen a nemzetközi színpadra a brit csapat részeként ezen a héten. világbajnokságot Dohában. – Olyan reménykedtem, hogy meg tudom csinálni a Commonwealth-eket, majd pihenni, de aztán nem választottam. Ez nyilvánvalóan sokk volt számomra, nem vártam el. Kicsit lefelé voltam, úgyhogy azt hittük, hogy jobb lesz a lábunk is. ”

És így tavasszal ismét a kés alá ment. – Nem volt hatalmas művelet, nem volt egy másik ín, vagy semmi más. De ez még mindig egy másik műtét volt, amely lehetővé tette, hogy a sebhelyed újra elinduljon. Még mindig úgy érzem a lábam… minden reggel felébredek, és Bet365 azonnal jégre teszem.Magas karbantartás. ”Jelentkezzen be a The Recap-re, a szerkesztők válogatásainak heti e-mailjére.

A Downie a„ comp comp ”első csapatának befejezése után beszél a világok felépítésében. A ruha próbának való leírása jelentősen alábecsülné azt a intenzitást, amellyel Downie és négy csapattársa – nővére, Becky Downie, Kelly Simm, Grúzia Mae-Fenton és Alice Kinsella – dobják magukat a készülékbe. Downie elvégzi a négy tudományágat, melyet a sugárzás, a boltozat, az egyenetlen rudak és a padló specializálódott – és míg néhányan a lélegzetet sportfogadás online mások elviselik, a gerenda különösen bizonytalan pillanatokat tartalmaz.

mind a négy darab, de bármikor megváltozhat ”- mondja Downie. „A lábam nagyon, nagyon érzékeny, így a munkámnak jónak kell lennie, majd meg kell állnia.Padló, két vagy három [ismétlés]; gerendák, hat és talán egy pár extrát; boltozatok, mintha megcsinálnád őket, és szállj le. ”

A kölcsönös támogatás nagyon nyilvánvaló, mivel a nők végigfutják az ellenőrzési komplexjüket, az egyes sportolók pedig a többiekkel. A Camaraderie az Bet365 egyik oka annak, hogy a csapatok a verseny előtt összejönnek a Lilleshallon, és ez különösen igaz most, amikor a csoport első alkalommal versenyez.

“Az edzőteremben nehéz munka, és mindannyian csak azért, hogy megkapja a munkát, és kiszálljon ”- mondja Downie. „Amikor elhagyjuk az edzőtermet, csak megpróbáljuk megismerkedni egymással, mert elég új csapat vagyunk.Általában filmeket nézünk, sajtfilmek vagy romantikus filmek, szeretjük a Pitch Perfect-et. . Általánosságban elmondható, hogy Downie azt mondja, hogy a csapatok közötti verseny az adott eseményre mentésre kerül.

„Mindig az első versenyben akarsz lenni”, mondja. „2015-ben a világbajnokságon először kaptuk meg csapatunk bronzát, és meg kellett egyeznie, vagy jobban kellett.Ezúttal először mennek, így ha érmet kapnak, az lenne: „OK… extra nyomás!” Max Whitlock tervez az élet sikerességéről a torna után További információ

A Downie megpróbálja megtartani a dohai nyomás, hálás, hogy visszajött a sportjába. „Azt hiszem, mivel megsérültem és visszajöttem [az élvezet] valóban megütett” – mondja. – Mert én [a sportban voltam], de aztán kint voltam, és én voltam: „Hozd vissza!” Én csak nagyon izgatott vagyok, hogy ismét egy tömeg előtt állok, és ezt az érzést elveszítem pillanatban, és amikor befejezted, olyan csodálatos érzésed van, amit olyan jól csináltál. Még ma is megint ez a zümmögés volt. ”

Ő ragaszkodik hozzá, hogy Doha-ba lépjen a csapat részeként, hogy segítsen felépíteni bizalmát a sérülés után.Ugyanakkor Ellie Downie egy elit sportoló, aki közel egy évig megfosztották a legmagasabb repülési versenyt. Amint beszél, nem tud segíteni, de vázolja azokat a körülményeket, amelyekben az egyéni díjért versenyezhet.

„Ott leszek, hogy csapatmunkát végezzek, ott a nemzetközi színpadon járjak” , ő mondja. – De tudom, hogy a rutinom még mindig elég jó ahhoz, hogy egy végső, és Grúzia, Kelly és én, egészen körülötte legyenek. Tehát, ha tévedek, és megtisztulnak, valószínűleg a végső… de bármi történhet a nap folyamán.

Hodnotit tento příspěvek